Utkast: Oct. 29, 2012

Hejsan =)
 
Ja.....,jo just det, det var en sak jag satt och tänkte på i dag. Jo att på ett år tycker jag att jag har utvecklats mycket. Från att bli medryttare på Fille i September 2011 och inte ha vågat ridigt utan att min mamma gick brevid till att hopptävla 50 cm =) Sen så har jag velat ha en egen häst men min mamma har bara sagt NEJ ! Men jo, en häst fick jag, eller ja, först på foder men ändå. Sen från att få en liten envis ponny som inte ville bli riden på ridbanan och låssades bli rädd för att springa till in/ utgången till att hoppa oxer på ca 45 cm på en månad =)
Men ja i dag har jag inte gjort så mycket, har mest bara varit hemme. Har varit ute i snön, gud vad jag älskar snö <3 tihhi...
Jo, sen cyklade ja upp till stallet, NEJ just det, jag cykla inte jo lite men det är ultramega läskigt att cykla i snö, man dör ju nästan ;)
Sen har jag varit på Norells och skulle köpa vinter ridskor men det var dyrt och fanns inte så mycket sager. Men sen åkte vi till Grangården och där är det ganska billigt =)
 
 
See you later =)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elinnilsson

Den här bloggen handlar om mitt liv mm. Om min häst och mina vänner!

RSS 2.0