Yes, Yes !

Hejsan!
 
Ja i dag har jag varit i skolan råkade försova mig. Men det gick vell bra i skolan. Sen så när jag kom hem så titta jag på tv. Efter det åkte jag till Ninja med Märta, villket gick bar ! Men gud vad hon håller på i stallgången och vänder sig, hon vände sig ca 4-5 gr !
 
See you later !

Hallo!!!

Tjo, jag har ju inte bloggat i går det var ju för jag kom hem sent från Hedemora. Men det var sissta gången i Hedemora villket var tråkigt :-(
Men därimot så hade vi ju kul, vi hoppa och jag hade Björk. Hon var lite busig! Men det var iallafall super kul !!
I dag har jag ju vart i i stallet oss Ninja, villket också var kul. Men hon lyssnar inte riktigt när man ska böjja henne, vi behöver sproddar eller vad det heter?? Men annars gick det superbra !!
I mon ska Märta upp till Ninja och jag ska bara vara hemma och cilla villket jag alltid gör typ ;-)
Men vill ju ha en egen häst, man vill ju åka upp till stallet varje dag nästan!!


See you later !

yey one day !!

Hallo :-)

Jag är sååå grym, nee, men ja nu ligger Ronja och jag här och lyssnar på musik, Ronja har dålig musik smak, enligt mig, hahha ;-)
Men ja vi har ju ätit kalkon, det var gott men dom två var ju ganska små mot vad jag trode. Sen har jag och Ronja tagil lite pics, men nu har vi lagt oss på en madrass och chillar !!


Fina Ronja <3

Tjohej !

Hellooo, everybody!!
 
 I am verry hapy to day, yes i am ! Nee skemta bara men jag är vell på typ vanligt humör. Ja, i dag har det vell varit bra tror jag, ja det har jag, nu känns det som jag bara sitter och skriver om något, wtf ?Hahha töntig jag är, fy fan varför sitter jag och bara skriver ? Men aja nu ska vi bli lite serriösa här ! HAHHA men i dag har Märta varit oss Ninja, asså jag vill ha en till häst, en D-ponny så jag kan åka upp dit varje dag för det är kul ! Men Märta vill inte det, men aja......
Sen har jag varit med Ronja och vi har inte gjort något specielt, vi har tittat på Dirty Dancing =) Men Ronja kunnde inte sova oss mig men i mon ska jag först upp till Ninja och rida och då ska jag nog rida ut, men sen ska jag och Ronja i väg på någon sak, vet inte riktigt vad det heter och vi ska sova där, ska bli kul!
 
See you later =)

Typ några dagar !

Hey !
 
Ja vad ska jag skriva i dag da ? Jo vi kan vell börja med gårdagen, ja jag vari stallet, cykla dit efter skolan och var där från 14.30-18.00 ungifär. Jag gick lite med henne medan jag vänt på Linnea för då red jag med henne lite =)
Sen så gjorde jag inget mer, men hennes box var så mycket lättare att mocka i går än vad den brukar vara !
 
I dag när jag var i stallet så red jag också med Linnea villket gick bra =) Men jag red lite sen så hoppa jag några hopp och Ninja älskar verkligen att hoppa men hon hoppar inte riktigt när hindret när det är ca 30 cm, men övar det då älskar hon att hoppa =) Men det gick bra =) Sen, ja Ronja ska knk sova oss mig i mon, villket ska bli kul !
 
 
See you later =)

Hallo =)

Hey =)
 
Ja i går var jag i Hedemora villket var kul =) Vi red på A o C volterna, jag hade Björk och hon var duktig, Märta hade Baldur, Baldur gick på tygeln och var jätte fin, så beröm till er =) Men nästa och sista gången vill jag att vi ska hoppa =)
 
Sen i dag har jag inte gjort något, Märta har Ninja i dag, lite skönt =)
 
See you later =)

Hihhi =)

Halloo =)
 
I går var jag i stallet och jag red ut med Linnea och Anette villket var superkul, Ninja var super snäll men välldigt pigg =) Vi red till Bergebo stugan och sen var det typ bara neförs backar och det var mycket stockar och stenar så dat var bra för Ninja snubblar en hel del och då är det bra att hon får träna på att lyfta fötterna ! Men det var iallafall super kul, men sen när jag kom hem så cilla jag bara lite =)
Sen i dag ska jag nog med Märta till stallet !
 
See you later =)

hihhi

Hallo =)
 
Jag har ju inte bloggat på två dagar. Men i går fick Märta och jag åka till stallet, båda. Men det gick vell bra =)
I dag har jag varit på kv disco, kul, men endåså inte, var där med Ronja =) Men jag fick as ont i mina fötter =)
Asså har inge mer att skriva !
 
See you later =)

OMG, tre dagar !!

Hello =)
 
Ja nu har jag ju inte bloggat på tre dagar, illa ! Men i måndags var vell skolan ok. Men man längtar ju till kvället på måndagar för då ska man ju till HEDEMORA <3 Fan vad det är kul, jag vi skulle ju rida barbacka, villket jag suger på ;) Men fan vad kul det egentligen är, jag fast man glider av så är det ju inte så farligt =)  Ja, jag hade ju Björk, en välldigt skumpig häst i traven men i tölten är hon ju hur skön som helst ! Det är ju lättare att tölta barbacka än med sadel ! Men ja i allafall så rtava vi mycket och jag och Märta tarava över bommar, villket var skit kul ! Jag satt och skumpa hit och det =) Och tillslut gled jag av och det roliga var ju att vår ridlärare filma, för vi ville det, så har det på film =) Sen så sa jag att jag kunde galoppera en gång men det blev ju tre gånger, det var super kul ! =)
 
I går var jag oss Ninja villket också var kul, hon var inge jobbig alls och vi trava och galoppera, sen gjorde jag inget specielt mer, det var som vanligt så har inte så mycket att berätta om gårdagen =)
 
Sen i dag ska jag inte till stallet för Märta har henne, men i mon blir det vell att åka upp till stallet =)
Sen har jag nyss kommit hem från skolan för typ en stund sen. Och i dag ska jag och min bror laga mat, kul, hoppas han hjälper till =)
 
See you later =)

Två dagar.....igen ;)

Halloo =)
 
Ja, nu har jag inte bloggat på två dagar igen...men, men. Ja i går var det en sådan där super bra dag =) Först så åker man till stallet och ridaer ut och Ninja är pigg och på glatt humör, sånt gillar jag =)
Sen så kom jag hem och vi åt på Thai restruangen, villken var gott och jag smaka cilli och den var jätte stark !
Sen så kommer man hem och bakar lite, och sen sätter sig och tittar på en film =)
 
Sen i dag har jag vart i stallet istortsätt hela dagen =) Jag var först och släppte ut hästearna neb min mamma, Märta, Petra och Märtas lillkusin Hilda, villket gick super =) Sen åker man hem och äter frukost och tittar på TV, vi åkte upp igen till stallet för att Märta skulle rida för Mia Nylund, och dom träna dressyr, villket gick välldigt bra, men vi ska köpa sporrar som vi kan ha när vi rider dressyr. Men vi åkte hem efter det och åt en korv ;) Sen så skulle vi och hämta hö, det var första gången min mamma skulle köra släpvangn men det gick bra =) Och vi hade tänkt att vi bara skulle få in 18 balar men vi fck in 30, det var vell bra, men sen ska Märta ta en springtur till stallet och ta in henne =)
 
 
See you later =)
 

Två dagar ;)

Hallooo =)
 
Jadu...i dag har jag vell typ bara vart hemma och cillat =) Men fan vad jag tycker det är drygt det ee på spanska, vi är ca 29 styken och alla pratar !! Speciellt killarna, kan man bara inte hålla käfften ?! Man aja...Men X Factor var vell ganska bra men på något sätt så är det som om det saknar nogot ??
 Men jag måste bara säga att i vårat klassrum ee det ca 20 minus, känns det som, shit vad kallt det är ;)
Men jag i går var jag ju oss Ninja villket faktiskt gick bra =) Hon har ju en tendens att vara skit jobbig i bland när det är mörkt och dom andra hästarna är i stallet, så i går var jag riktigt nöjd med henne, Bra NInja <3
 
 
See you later ;)

Utkast: Nov. 07, 2012

Hejsan =)
 
I dag har jag varit i skolan och det var vell ok =) Men vi fick Tacos till lunch, mumms =)
Men sen när jag kom hem har jag tittat på tv och inte gjort något specielt =)
 
 
See you later =)

Två dagar igen ;)

Hejsan
 
Jag typ bloggar varranan dag, men jag försöker iallafall varje dag........Men i går var jag ju i Hedemora och det var gätte kul efter som jag fick velja häst och det kommer jag åå Märta få göra typ varje gång för det ee bara jag och hon =) Men det lektionen och det var kul =D
Sen i dag har jag varit hos Ninja och jag hann inte rida, kom dit så sent...... Men vat inte riktigt vad jag ska gör på Torsdag ??
Men ja jag har inte så mycket mer att skriva =)
 
 
See you later =)

Två dagar!

Hejsan!

Ja, jag har ju inte bloggat i går men det är som att man inte hinner, sry :-(
Men i går så var jag hos Ninja, men jag red inte, men aja...... Sen så sov Eve oss mig :-) Var kul. Ja, i dag var jag och släppte ut hästarna villket gick bra :-) Sen så har jag varit med Eve, men inget annat :-D
Jo och så var jag vin mormors minnes lund :'(

Gangnef !

Hejsan !
 
I dag har jag varit och köpt en vinter jack, villket inte gick så snabbt. Men sen typ vid kl 12:00 så åkte jag, min mamma, min morfar och min morfars tjej till Gangnef ochskulle hälsa på min mormors syskon, det var vell kul....men min mormors syster hade gjort bullar som var super goa + så fick vi två påsar med oss hem, mumms =D Men aja.....
 Men i morgon så ska jag ju till Ninja och rida, hade tänkt att hoppa, få se hur högt det blir ?
 
 
See you later ;)

Utkast: Nov. 01, 2012

Hejsan =)
 
Jo jag måste börja med gårdagen, då var jag med Märta i stallet var vell kul, men aja ;)
Jo i dag har jag varit på Kupolen och skulle köpa en vinterjack, men hitta ingen, men ska till Intersport i mon da, så hoppas att man hittar någon då da =) Men sen så åkte jag till stallet och skulle rida. Men Ninja dryga sig som hon gör när det blåser. Så isstället för att rida på banan red jag ut en sväng =) Men sen så gjorde jag inte så har jag inte gjort nått mycket mer. Eller jo jag måste berätta att Björk och Baldu är till salu, min och Märtas favorithästar på ridskolan =(
 
See you later =)
 

elinnilsson

Den här bloggen handlar om mitt liv mm. Om min häst och mina vänner!

RSS 2.0