Utkast: Oct. 29, 2012

Hejsan =)
 
Ja.....,jo just det, det var en sak jag satt och tänkte på i dag. Jo att på ett år tycker jag att jag har utvecklats mycket. Från att bli medryttare på Fille i September 2011 och inte ha vågat ridigt utan att min mamma gick brevid till att hopptävla 50 cm =) Sen så har jag velat ha en egen häst men min mamma har bara sagt NEJ ! Men jo, en häst fick jag, eller ja, först på foder men ändå. Sen från att få en liten envis ponny som inte ville bli riden på ridbanan och låssades bli rädd för att springa till in/ utgången till att hoppa oxer på ca 45 cm på en månad =)
Men ja i dag har jag inte gjort så mycket, har mest bara varit hemme. Har varit ute i snön, gud vad jag älskar snö <3 tihhi...
Jo, sen cyklade ja upp till stallet, NEJ just det, jag cykla inte jo lite men det är ultramega läskigt att cykla i snö, man dör ju nästan ;)
Sen har jag varit på Norells och skulle köpa vinter ridskor men det var dyrt och fanns inte så mycket sager. Men sen åkte vi till Grangården och där är det ganska billigt =)
 
 
See you later =)
 

Oct. 28, 2012

Hej!

I dag åkte jag till stallet på dagen och mocka och fixa mat. Sen så red jag ut, älven rundan. Det gick bra och var kul. Sen så åkte jag hem och åt Pastasallad, den är jätte god
:-D
Sen åkte jag och skulle ta in Ninja och Agda :-)


Bild från uteritten :-)

Gud villken dag !

Hej
 
I dag har dagen vart upp och ner.....
Ja först när man ska till stallet och släppa ut hästerna så ska man precis gå ut, men då hör man en katt som jamar. Så vi letar överallt om hon hade blivit ingstängd. Men då går jag ner i källaren, och vad hittar man ? Jo, en katt skom ligget och jamar. Jo så hon var helt förlamad i bakdelen av kroppen.....Men vi åker till stallet och tar ut hästarna och det gick bra, men vi råka släppa ut Tage i fel hage, men sen fick han gå in i rätt, hihhi ;)
Sen när man kommer hem  så ringer min mamma till vätrineren och vi åker dit. Dom undersöker henne och hon ha en blodpropp precis då blodkälen delar sig och går ner till varsit ben. Sen så får hon somna in och man blir ju superlässen, men hon får det bättre nu =) Sen så var det att cykla till stallet och mocka och sådant, hem igen och äte kebab tallrik ;) Sen till stallet och rida för Linneas mamma, hoppträna med Linnea, det var kul, jag hoppa studs tror jag ? ca 30cm på det första hindret och ca 45cm på det andra. Hon är dukrig för att vara 21 år och inte ha blivit ridenpå två månader innan vi köpte henne. Sen var det hen igen och dusha och nu sitter jag här och skriver =)
 
See you later !

bilden !





stallet

Hej har vart i stallet pch det var skitväder, det blåste som bara den och snö! Så jag gick med henne och + att hon ät super söt i sitt blåa flicetäcke <3
Dessutom har hovslagarn varit här på morgonen, så nu har hon fått snösulor och broddar. Dessutom så har hon fått skor som ridhästar ska ha, innan hade hon travskor. Hon som ägde henne innan hade ju travhästar, så nu ska hon vell snubbla mindre ?

ojoj

Hej jag har inte bloggat på länge. Men jag har typ ingen tid men ska försöka blogga när jag hinner.
I dag har jag varit i stallet med Märta, Ninja hållde på att krångla men tillslut gick det bra


See you later !

SHIT !!

Hejsan =)
 
Som ni ser har jag inte bloggat på välldigt länge men jag tänkte börja med att jag har fyllt år i går och i söndags hade vi tårtbufee. Då hade vi fem tårtor, mumms........Då kom några av mina släktingar vi var typ 15 kanske vet inte riktigt säkert ?
Då fick jag ett presentkort till BIO palatset sen fick jag leopad filt och en kudde sen av Kari fick jag en digital´kamera, em rosa =)
Sen på själva måndagen fick jag ett par tofflor =) Men världens bästa bresänt det är ju min häst NINJA <3
 
I dag har jag och Linnea ridigt för Anette Linneas mamma och det var skit kul tyckte både jag åå Ninja <3 Först så trava vi över trav bommar som låg typ på kansk 10 cm, tre stycken efter varandra =) Sen så hoppa jag tre studs på 10 cm. Sen så hoppa vi mer och jag hoppa 40 cm och det var första gången som jag hoppa med Ninja och därför är jag superglad och dessutom så kunde hon fatta galopp precis efter skrit hon tog kanske ca 2 travsteg och sen galopp =D
 
Men snart ska jag gå ner och titta på tv och kl 21:00 är det Svenska Hollywoodfruar på tv 3 mssa inte det =)
 
See you later ;)

Hela helgen och lite av veckan kommer nu =)

elinnilsson

Den här bloggen handlar om mitt liv mm. Om min häst och mina vänner!

RSS 2.0