Bäckan!

Minuter blir timmar, timmar blir dagar, dagar blir veckor & veckor blir till år, tiden rinner iväg, vart tar den vägen?
 
Nu till något helt annat! I dag var jag i Bäckan, såååskojj!!!  Red på både Timmy & Cichita eller hur det stavas? Red först påTimy barbacka, han blev long cherad för vi skulle träna sits & balans, han var inge skumpig alls, man bara satt & samma sak i galoppen, så skön! Sen red jag på Cichita men sadel då. Hon hade en hoppsadel villket känndes lite konstigt! Men det var kul & hon var lugn & fin! Sen galopperade jag på henne villket bara jag gjorde! Hon hade riktigt fin & skön galopp, det känndes som galoppen var saktare än traven & att hon nästan galoppera på samma ställe men det var riktigt roligt!
Var på kalas efter det & råkade sommna i soffan, haha var så jevla trött! Sen när vi kom hem har jag inte gjort mycket bara varit med Märta!
 
 
See you later!

Sorry!

Förlåt att jag inte har lagt upp några outfits eller så! Det är så att min mobil är sönder men ska ladda upp från kameran!

See You later!

ElinNstyle

Spark!

Varit i stallet med Linnea i dag, såå kul vi hade, skratta och skratta! En läskig sak i dag var att jag skulle hämta Ninja & skulle ta bort Ester med spöet & hon hållde på att sparka mig, men jag hoppade ut ur hagen, haha måste sett roligt ut! Men annars var det kul och vi var ute & gick med Ninja & Atlas, var kul men mysigt!  Sen åkte vi hem & åt lite mat & sen kom Linneas pappa för att sjussa upp oss till stallet för att ta in dom!
I mon bitt så åker Märta & jag till Bäckan för att träna för Therese, ska bli kulmen lite nervös är jag!
 
See you later!
 
 
 
 

Utkast: Dec. 27, 2012

Älskade häst!

Har precis varit och hälsa på FilleFilur, var riktigt roligt fast han hållde på med huvudet, som vanligt, hehe! Han var så lurvig och gullig! Han gnägga när jag hade hoppat ur bilen och gick mot honoms hage, så gulligt!
Fille i skogen för någon månad sen!
 
See you later!

God morgon!

Sitter här framför min nya dator med Eve. Vi har precis varit i stallet och släppt ut hästarna. Det gick bra. Sen så ska jag till Fille och rida, gud vad jag saknar den hästen!

See you later!

363 dagar typ;)

I går var det julafton, hoppas att ni hade det bra och fick roliga peicenter, eller hur det stavas!?
JAg fick en dator och mera saker men datorn var bäst, tror jag ;) Men sen vid elva så földe jag med min morfar till kyrkan, var inte så roligt! Märta var med och jag skrämde henne eftersom vi var på stora tunakyrka och där spökar ju Svarta och Vita damen, hehe! Sen i dag har jag äntligen har jag fått sovit lite längre på morgonen! Sen har jag varit oss Ninja och hon krångla lite, men men;) Sen i morgon ska jag och hälsa på oss Fille. Gud vad jag saknar den hästen! Ska också till stallet och släppa ut hästerna!
 
 
Fina häst
 
See you later!
  

Sista timmen;)

Sitter nu i sista timmen och bloggar, snart är det Jul,kul,hehhe;) Har varit och köpt en lite julgran i dag. Vi hade ingen annan plats så det fick bli en liten! Jag längtar tills i morgon för då ska vi= jag och Märta upp till stallet och rida ut med alla i stallet, villket förhoppningsvis blir kul. Sen ska jag hem och laga met och sen kommer Eve, Emmie, Pia och min morfar ovh förhoppningsvis tomten ;) Vi får se om jag får något, jag ska ju till Thailand och så fick jag ju en häst så.....
 
 
 
Många säger att det är mesigt att rida? Så är det inte;)
Hoppas vi får mysigt i morgon!
 
Elin!

God morgon!

Hej!
God morgon. Jag har precis satt mig och kollat facebook. Innan det var jag i stallet och släppte ut hästerna, villket gick bra! Sen så ska vi och köpa en julgran och lite andra saker!
I morgon är det julafton, längtar tills dess!
 
See you later!
 

Några dagar............

Halloj!
 
Jag har inte bloggat den i tisdags.... Men i onsdags så var jag i stallet med Märta och vi hade en sådan dära mysig barbacka tur, var härligt!
Sen i torsdags så var jag i stallet och bara mocka, jag red inte då. Sen på kvällen så var jag på Cozmoz men Moa och Ronja, villket var kul. Men det var lite läskigt med all stora barn, hehhe ;)
Sen på fredagen så var det en mysig dag, Märta och jag åkte upp till stallet på morgonen för vi skulle rida hem. Det gick bra men när vi var på väg hem så skulle Märta och jag galoppera lite och Märta trilla av, opps!
Men det gick bra. Sen i dag tror jag att det var en av mina bästa ritter på Ninja. Dessutom så var hon snäll att hämta i hagen! Det snöa ganska mycket och det tycker både jag och Ninja är mysigt! Vi red först på baban och det tyckte hon faktiskt var roligt och hon hållde inte  på att dumma sig som hon gör i bland, vi har inte ridigt på banan på ca 2 veckor. Och frusta men hon tyckte att det var lite gobbigt att pulsa i snön. Sen red vi ut en sväng och vi tog en härlig lång raise galopp, var mysigt. Därför har dagen varit mysig och bra!
 
See you later!
Har ingen bild från i dag så det får bli en bild från andra dagen hon kom!

Utkast: Dec. 22, 2012

Så patetisk dag!

Hejsan!
 
I dag har jag ätit subway, hehhe, gott! Men i dag i skolan har vi bara gråtit, nej men lite, hahha så patetiskt! Sen har jag även varit i stallet och ridigt lite. Jag red barbacka på NInja cillket gick bra och var kul. Sen i morgon följer jag nog med Märta till stallet för så kommer Linneas nya häst hem, det ska bli kul! Sen ska jag till Kunskaps skolan, ska kanske börja där. Men vet ni vad, jag fick ett B i bild och det var ju superbra!
Min lilla, jag min lilla något! <3
 
 

Hej

Hejsan!
 
I dag har det varit en såndära chill dag, har inte varit oss Ninja men ska dit i morgon. I dag i skolan har vi tittat på lite film och jag råkade somna, opps! Sen satt Ronja och jag och sjöng lite Abba, hahha töntiga ;)
Sen när jag kom hem så har jag tittat på TV som vanligt när jag inte åker till Ninja. I morgon ska jag till stallet och troligt vis rida ut. På fredag ska jag och Märta ut och rida på Ninja och Billy, ska bli kul, Ninja ska även skos på fredag. Och på torsdag ska jag troligt vis på Coz om jag årkar och hinner eftersom jag måste till Ninja. Torsdag är ju sista dagen i skolan, hoppas den blir bra! 
WOOPA!
 
See you later!

Utkast: Dec. 17, 2012

Utkast: Dec. 17, 2012

Utkast: Dec. 17, 2012

Åååå, villken dag!

Hallojj!
 
Sitter nu här vid datorn. Har precis varit utei snön!
I dag har det varit en sån där super dag, först till stallet med Märta och vi red ut runt älven, det blev e mysig barbacka tur i snön. Vi taravade och galoppera, jag har alldrig galopperat barback på NInja, men ocn var super skön! Sen när vi var tillbaka i stallet så red vi på banan nått varv och jag trilla av, haha!
Sen så har Märta och jag bakat pepparkakor och glasynerat dom, det blev as mycket glasyr,jag skulle ha laddat upp en bild på dom, men min mobil är trasig =( Sen har vi varit ute resten av dagen.
 
 
See you later!
 

HOLA!

Heeyoo!
 
Ja, i dag har det varit en super bra dag, typ! Först på morgonen åkte vi till Ornäs jag och min mamma, vi skulle titta om vi hade fått något sålt, villket vi hade! Sen åkte jag och min mamma till stallet och fy *** vad det snöa. Vi red ut i sammhellet och jag re dbarback, villket är mysigt. VI tog också med oss lill Billy, gud det tyckte han inte var mysigt så han gick bakom min mamma och hadde örona bakat. Sen när vi kom hem igen så åt vi sen åkte vi till ICA Maxi. Och när vi kom hem så bakade jag lite, hoppas det blir gott da!
 
See you later!

YES!

Hallo ;)
 
Ja nu är jag glad! Titta nyss och det var många för min blogg som hade gått in och tittat, är jag glad!
NU sitter jag här framför datorn och bloggar lite i gråa kläder;) Nej men dagen ha varit bra, och vi har fått vetat villka betyg vi får i engelska! Men vi får dom andra på torsdag. Asså vet någon från villken bloggsida Nellie Berntsson bloggar ifrån? I såfall kan ni vell skriva en kommentar? Sen så i morgon ska jag och min mamma baka lite julgodis, mumms!http://kingeneve.devote.se/ Titta Eves blogg är ni snälla !
 
See you later!

Hallo !

Hej!
 
Jag har ju inte bloggat på två veckor. Men det har varit mycket med läxor och prov nu dom sista veckorna och med Ninja.
Men shettisen Billy som har stått i stallet har kommit tillbaka, han har varit utlånad på foder . Så nu kan Märta och jag rida till sammans och det är kul, men när vi rider ut vill ingen gå först vilket är riktigt jobbigt, men Märta och jag sitter bara och gapskrattar när vi rider dom! Det är super kul! Och i dag har vi varit i stallet och vi var ute och gick med NInja och det gick bra =)
I dag i skolan har vi bara cillat, vi har typ inte haft en ända riktig lektion!
Måste bara säga att jag ÄLSKAR dom kläderna !!!!
Gillar den också, den är bara snygg !
Asså såå snyggt, änkelt och såå JÄVLA snyggt, speciellt dom dära jeansen, ÄLSKAR dom !!

elinnilsson

Den här bloggen handlar om mitt liv mm. Om min häst och mina vänner!

RSS 2.0