Min dag 31/5 =)

Ja nu sitter jag vid datorn och tänkte bloggat lite mera i kväll. Min dag har varit bra, det har varit riktigt varmt ute, men det är i alla fall bättre än 15 minus ;) Men vi har typ bara haft Idrott & musik i dag, på idrotten skulle vi hålla på med frispisar, var inte den roligaste lektionen....men allt är inte roligt. På musiken så skulle man skriva om en låt text, Elina, Jackie & jag vi skrev om en text till pippi långstrump låten och det gick ganska bra! Kan skriva in texten på mondag! http://www.youtube.com/watch?v=5x-bUTWTTcs hehe var mellodin
// Elin!

Huud kom igen nu Elin...

...du kan inte hålla på att lata på det här viset med bloggen elle!!! Men jag måste skärpa mig nu, serriöst har inte bloggat på flera dagar!!!!!! Men jag är ju i stallet till 8-9 på kvällarna, sen ska man hem, äta & duscha, men du jevlar ska jag komma igång igen!
// Elin!

Dålig bloggpower!!

Hej alla, jag har varit skit dålig på att blogga! Vet inte varför?? Men asså allt har varit som vanligt, varit i stallet & mockat & fixat. Men i går så var jag på hööks i Västerås, kommer bilder på mina inköp senare! I morgon ska jag träna för någon Åsa, med Emma, Carro & Märta, vi ska hopp träna´då, fast jag är lite nervös;) Men nu ska jag till skolan, ha en bra dag?!?!!

Lite brabloggar!

Här kommer lite bra bloggar enligt mig! www.nellieberntsson.se www.viktorfrisk.nu www.blondinbella.se www.kissie.se www.juliamatsson.devote.se www.eveliinasistonen.bloggplatsen.se mina favvobloggar, titta in på dom! //Elin!

& nu dagen...;)

I dag har jag varit i skolan...såklart, det gick bra!
Sen har jag varit med Elina, vi gjorde kokos bollar, det blev inte så bra, Elina & jag kladda ner varran,& sen hitta vi inte havregryn, så.....;)
Men sen hoppade vi lite studsmatta!
Men sen har jag´inte gjort nått speciellt eftersom Märta tog både Ninja & Leona idag. Men i morgonska Julia med till stallet & vi ska hoppa lite.
//Elin!

Gårdagen först!

Hola ma lovers...blogga inte i går, men jag hade typ inte tid.....först var jag uppe 7.30 på morgonen för att släppa ut hästarna. Vid kl.10.00 skulle jag hopptrana för Mia, vilket jag gjorde, hehe ;) Men vi träna teknik, jag som har tyckt det är lite läskigt att hoppa, jag hoppade en oxer på 85 =O jag blev så JEVLA glad!!!!!!! & Felix var supersnäll!! Men sen åkte jag till aspeboda & titta på när Märtan hopptävla, det gick bra med ingen placering, men vad gör det, var första tävlingen med Leona,,,,sååå..!' Men det var typ gårdagen... =)
haha ;) // Elin!

-----

Bloggade inte igår, men var trött, men jag har gått upp kl.8 varje morgon när vi har varit lediga, men men....I går red jag min lilla ponny Ninja, red med Anette i skogen, det gick bra =) Sen i dag red jag först Smidde i stallet på morgonen med Anette, det gick bra, men han var stark, sen åkte jag hem, chilla lite ;) Åkte sen upp till stallet & red Märtas lilla busponny, Leona är superpigg, hon skulle kunna springa tills hon dog!!!!, men det hoppas vi inte att hon gör. en åkte jag ju upp & tog in Ninja, såklart. I morgon ska jag hoppträna med Felix på morgonen för Mia, jag ska träna teknik! // Elin!

Hola, ma lovers!

Hej alla, i dag har jag varit trött, började med att gå upp tidigt för att släppa ut hästarna, vilket gick bra! Sen när jag kom hem så fick jag lova att städa mitt rum....tråkigt...! & efter det drog min mamma & jag & handlade eftersom vi skulle baka =) Sen åkte jag till stallet & red Ninja barbacka ute, vi gick vid älven & hon gick i men bara med hovarna, haha, det trodde jag hon inte skulle göra! När jag kom hem så åkte vi till Hemmakväll & hyrde film. Och vid Vallen var det alla poliser eftersom Hammarby & Brage spelar, men vet aldrig hur en sådan mach slutar?? Men nu sitter jag här & tittar på film, eller nee sitter vid datorn & lyssnar på Justin Bieber!!!! Och jag kommer typ inte lägga upp så mycket bilder eftersom jag tappade min iPhone i toaletten =O men aja.... //Elin!

=)

Hej bloggade inte i går men var i stallet till efter 20.00,såååå, hehe. Men ska till stallet i ag Ninja får stå & jag följermed Märta & tittar på träning istället! =) Men nu är jag ledig, skönt! Ska nog göra korv nu,hehe;) // Elin!

Tisdag

I går bloggade inte jag men, men....jag var i stallet som vanligt, hehe! Jag red ut med Märta, Carro & Emma.


Men nu är det tisdags morgon, var ledig i går. Fast man vill sova på morgonen så vill man ändoso upp eftersom solen skiner! Men i dag ska jag upp till stallet....såklart. Ska rida på banan tror jag.




Inga inlägg i går för......

....at internettet har inte funkat. Men jag var ju i stallet i går med Märta. Hon red Ninja & jag Felix. Vi red till Bergebo, upp & ner för slalom backen. Det gick bra!
I dag ska jag rida på Ninja ned Märta & Emma tror jag. I dag är jag ledig, skönt!


Kunskapsgården!

Hola!

Ok, hej alla, jag har inte bloggat på en vecka typ, hehe, men det är för att jag har varit på Kunskapsgården med skolan men var hemma under Valborg. Men de var fett chill, vi hade raster halva dagarna typ & så hade v as mysigt på rummen. Men varför jag inte bloggade i går, fredag var för att jag inte typ orkade, hehe, nej men jag var trött. Men jag red Felix på banan & det gick bra, men lite surig var han men annars gick det bra. Men jag ska också rida Felix i morgon & då blir det att rida ut &min mamma går med Ninjan! Men annars i dag har jag inte gjort så mycket, har varit i stallet & jag red med Märta, det gick bra. Sen i morgon ska jag & släppa ut hästarna . Kommer bilder från kunskapsgården =)

elinnilsson

Den här bloggen handlar om mitt liv mm. Om min häst och mina vänner!

RSS 2.0