Tråkigt......

Har tråkigt....Mmmmm jag har tråkigt, men sitter & tittar på tv, "du är vad du äter", lite bra att se vad som är bra & inte bra att äta. Tänkte gå ut & plocka lite hallon & göra en smothi. Men jag har varit oss morfar, vi var ute & gick. JA men senare i kväll, blir det kanske en film?? Men sen i morgon så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska vara med Eve, får se.
//Elin!

Cill dag!

I dagblir det chill, regnar ute, trööök, tittar på TV nu, sen kanske jag ska vara med eve, får se. Men en sak jag måste göra i dag är att springa, har inte gjort det på mer än en vecka, men har ju varit borta. Men vad jag ska göra mer i dag vet jag inte riktigt? Tänkte i alla fall lägga upp något mer inlägg i dag.
//Elin!

kommit hem från stallet.

Har precis duschat & kommit hem från stallet. Red på banan med Märta men det regnade som f*n asså guuud. Men jag gjorde lite blandat, först så tränade jag på att han skulle gå ställd & så för jag ville få honom mjuk eftersom han prövade mig en hel del, han var spänd & hållde på att skutta med bakdelen. Men kanske för jag inte har ridit honom på mer än en vecka, men jag van, haha! ;) Sen så i slutet så hoppade jag & Märta, eller ja hoppade inte kanske direkt det var bara sprong på 30-40 cm kanske?? Men jag tränade på att trava mot spronget & få honom att trampa av när jag ville. Men nu blir det bara att chilla, käka lite popcorn & titta på film.
//Elin!

Outfit!

Jag & Felix!

//Elin!

Tråkigt!

Jag har tråkigt... så jag tänkte lägga upp en outfit bild snart...

Två olika bloggar...!

OK nu är det så att jag har två olika bloggar, devote & här ifrån. Kommer bara blogga från devote för att jag kan inte legga upp bilder från mobilen, för min mobil är så CCCCCPPPPPP!!!!! Den är sååå seeeeg, ska aldrig tappa en bra mobil i toaletten igen....;) Men aja..men jag viill ha en S4! Men så kommer det att bli kankse kommer något inlägg här också kasnke! //Elin!

Nu kommer Malmö! ;)

JA nu kommer Malmö, ja det låter lite weard! ;) Asså jag känner mig glad somatt jag har mycket energi på något sett & typ bara vill skrika, men det är också lite för det har kommit nya saker på hööks! ;) Kommer ett inlägg snart efter det är!
En pool, haha skojjigt! Nej men jag & min bror kom ner hit till Malmö i lördags, tågresan tog vel runt 7 timmar...kul...not! ;) Nej men när vi kom fram så drog vi på kalas, Liv fyllde 5 år & där var vi till 12 typ, sen när vi kom hem så sov vi. Dagen där på var det söndag, då gick vi ner till Bullen, ett ställe, ja ett ställe är det ;) Nej men vi satt & pratade lite & så. Sen så gick vi till kinarestruangen neran för min pappas lägenhet. Vi åt lite & så. Sen var det kväll.
Men resten kommer i mon måste sova nu för ska iväg i morgon!

Malmö!

Kommer inte komma några inlägg försen på lördag eller söndag, för jag är i malmö, men jag kommer berätta sen när jag kommer hem. Så ni får ha det bra så läng!
" />
//Elin!

Film på G!

Sitter i soffan & ska titta på film, det blir Wild Child, eller hur det stavas?? Har packat färdigt, eller jag har tagit fram det jag ska ha, men sen måste jag packa ner det in någon väska. Men nu börjar filmen..! =) //Elin!

Morgon...!

God morgon på er, jag tittar lite på Tv nu, men det finns typ inget bra...snart ska jag upp till stallet & jag tänkte rida på banan, vet inte riktigt vad jag ska träna på, det blir i alla fall inte hoppning, kanske markarbete! få se. Senare i dag ska jag packa & fixa tills jag åker till Malmö! Kommer inlägg senare!
//Elin!

Jag har sovit oss Julia..

..men bara en natt, men vi har inte gjort så mycket, eller jo i onsdags när jag kom hem till henne så åkte vi ut & skulle provåka deras båt, det gick väl bra! =) Sen gjorde vi inte så mycket. Men i går så red vi, jag red på en C-ponny som hette Alvin, han var super söt & såg ut som Fille. Men två dagar innan hade han ju stegrat av Julias lilla syster så jag var lite nervös. Han hade bara blivit inriden en månad innan så han hade kommit på att man kan pröva ryttarna, men han gjorde inte det med mig som tur var, han var duktig. Ägaren hade precis börjar träna på att han skulle gå ställd & så men han gjorde det ganska bra ändå tyckte jag. Men när vi skulle trava var han lite vinglig, men han visste väl inte riktigt hur han skulle röra benen & så, men galoppen gick bra, han var lite svår i början att fatta på i höger varv men sen gick det bra! Men nu sitter jag hemma. Senare i dag ska jag packa för i morgon åker jag till Malmö, kommer inlägg senare! =)
Kan kanske lägga upp bild på honom senare om min mobilinte är för seg! ;) //Elin!

Mumms!

Sitter i min säng & lyssnar på musik & äter glass, eller nej jag ligger i min säng! ;) Jag & Juliapratar om våran lilla foto shoot vi ska göra, vi hoppas på att den blir bra! Men kommer ett inläggs snart skabara äta upp min galls! =)
//Elin!

En liten uppdate!

Hej, jag har solat liten men det vara så tråkigt, haha! Men jag tänkte komma på lite plagg till fotoshooten, eller vad det nu hette! Set kommer vara mycket somrit såklart, vi hade även tänkt att göra några bilder i stallmiljö, men stallkläder & sånt! Kommer kanske bilder på outfittarna som jag ska komma på!
//Elin!

Här kommer ett inlägg.

Detta inlägg kommer nu för jag har tråkigt...haha, haha, men ja vad ska jag skriva!? haha, ska jag göra en önskelista?! Haha, nej gachhh vad tråkigt! Men någon dag efter att jag kommit hem från Malmö så ska jag &JUlia göra en skit stor fotoshoot, eller vad det heter..., då kommer det bli massor med härliga & olika kläder! =) Jag vill hellst att vi gör den hemma oss JUlia för det är finast där!
//Elin!

Hej!

Asså nu är det så att jag är lite seg på att blogga men det är för att Julia sover här 24/7 lixom! ;) men iallafall i dag har då Julia åkt hem, jag kanske sover hos henne nån gång innan helgen! Men vi har inte gjort så mycket bara hängt men en kompis, haha! ;) Men ja.....om 4 dagar åker jag till Skåneland, alltså Malmö, längtar ganska mycket! Eftersom min pappa bor där. Blir där i en vecka, det känns bra det är lite tråkigt att vara där för länge eftersom han bor mitt i stan i en lägenhet...haha, inte min grej deräkt! Men i morgon hoppas jag på sol eftersom jag vill bli lite brunare!
//Elin!

Soligt!

Hejsan....ligger i min säng medans Julia packar. Hon ska hem i dag.. Men kommer troligtvis i morgon, för då ska vi nog gå på rackartygarna! Vi har solat lite i dag men det blev ju varmt..... Men när Julia har åkte hem ska sola till jag ska äta & sen ska jag upp till stallet & rida Felix & kanske Leona eftersom i går på tävlingen bröt Märta armen...stackarna! men jag lägger upp ett inlägg senare & då berättar jag hur det gick på tävlingen!!!
//Elin!

Livet leker just nu för Julia!

Idag vaknade jag kl. 12.00, asså OMG! HAha , dagen började med en Billys Pan Piizza, sen blev det grädde & chokladmoss. Men sen har Julia & jag gått bort till en gåd & Julia frågade om dom behövde hjälp med hästarna vilket hon ville, så Julia har fått två nya medryttarhästar. Men kom min mamma & hämtade mig & vi åkte till Sibylla & åt glass, så snart ska jag ut & springa, har bara ätit onytttigt i dag! I morgon kommer Julia, vi ska först till kupolen för Julia ska köpa en ny bikini, den kommer säkert bli skita snygg! ;) Ni vet ju jag & min mode hjärna, hehe, nej skämta bara! Men sen så ska jag ju hopptävla i morgon...jag känner hur nervösiteten kommer, har aldrig tävlat med Felix förut. Men jag har tur, har ju Julia med som hästkötare! ;)
Saknar min lilla ängel! // Elin!

Natti, Natti!

God natt nu, är oss Julia, hon lägger upp lite bilder på oss 2 som vi tog i dag. Men JA, vi har tittat på film. Den var bra men har sett den några gånger förrut. Hopas att det blir bra väder i morgon så jag & Julia kan ligga & steka i solen hela dage. Kanske sover jag oss Julia i morgon också!
// Elin!

Har varit hos frisören!

!
Jag kom hem för en stund sedan, snart ska jag äta, efter det så ska jag hem till Julia & sova där. Vi ska ut & springa sen ska vi bara chilla! I morgon blir det en spring tur på morgonen & resten av dagen blir nog bara att steka i solen!

Dagen!

Har varit ute & sprungit i dag på morgonen, efter det tog jag en skön dusch! Snart måste jag göra mig i årdning för jag ska till frisören, min mamma skulle igäntligen dit men hon har inte tidnsåmjag tog tiden så jag ska dit själv! Men just nu tittar jag på tv, bara chillar, vilket jag gör ofta. Senare i dag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir nog att chilla lite mer, haha nej då får jag hitta på något annat!
//Elin!

Jul. 04, 2013

Just nu ligger jag i en säng 2 mil hemmifrån, allså jag är i gangnef & träffar lite gammla släktingar, vi har precis ätit.
Men jag gick och la mig i en säng för jag årkar inte lyssna på deras senior snack.

Men senare när jag kommer hem måste jag ut & springa, vet inte riktigt vilken rund jagtar...?


//Elin

Dagens två videor!

https://www.youtube.com/watch?v=I8P6j48tLfw https://www.youtube.com/watch?v=RBumgq5yVrA Denna låten, jag bara älskar den, kan lyssna på den tusen gånger om! // Elin!

Dagens blogg!

Jag tycker att ni ska gå in på www.nellieberntsson.se för det är massor med fina bilder på hennes känning som jag verkligen ÄLSKAR! Den är skit snygg & så klar massor med bra inlägg!
// ELIN!

En kollage från mylovebasket!

Gillar det snygg, men ändå enkel!

Dagen då!

Dagen i dag har varit chill, men ändå har jag varit jäkligt trött!? Men vaknade sent i morse, jag har gjort det varenda morgon sen ridlägret, det brukar jag inte göra. JAg brukar kunna gå och lägga mig kl 1 men ändå gå upp runt 8 på morgonen. Jag & min mamma åkte i väg i morse & lämnade bort typ 10 kassar med urväxta kläder till emaus, det är en second hand affär. Sen drog vi till Lager 70 & skulle köpa regn jacka till både mig & min mamma, men det fans ingen snygg så jag fick en tröjja istället, bild kommer... Och såklart sååkte vi & åt glass efter det, vilket jag & min mamma alltid gör när vi har varit ute & handlat kläder! Det är alltid lika gått med glass! Efter det har jag bara varit hemma & chillat, jag har städat det sista i min garderob. Men nu sitter jag vid min dator om typ 20 minuter så ska jag titta på någon film, får se vilken, har ni några bra tipps? Men kommer er inlägg! =)
// Elin!

Var dig själv!

Att vara sig själv kan vara lite svårt i bland, om det är en "känd" person som man säger att man inte tycker om, fast man är bara avensjuk. Då kan man säga att man inte gillar den personen, men man vill ha samma kläder som den, man försöker skriva ungifär om samma saker i inläggen på bloggen om man har en, man kan också göra massor med andra saker, men det var dom ända som jag kom på just nu, hehe! ;)
Alltid jag har vetat om Nellie Berntsson, hennes blogg & hennes sponsoner & sammarbeten så blir man såklar avensjuk, speciellt om man är en tjej i hennes ålder, som håller på med hästar & gillar kläder & sånt. Jag har alltid viljat vara henne & har villat ha allt som henne, men jag gillar henne & tycker att hon är fett ball & cool! Jag har ett tag försökt att blogga som henne men det går inte för jag lever inte samma liv som henne, fast jag vill det.
Men nu har jag bestämt mig för att jag ska blogga om mig själv & vad jag håller på med. Jag ska få min blogg att växa på mitt egna sätt, jag ska blogga riktigt & om roliga saker & sånt! Jag kommer att blogga som jag bloggar på mitt sätt eller vad man säger, skriva mina egna inlägg & planera dom nog, inte några tråkiga flams inlägg!
Här kommer jag bloggvärlden, ska bli värsta fitern! // Elin!

Ännu mer bilder på mig!

Det kommer senare i dag! =) // Elin!

Lite mer bilder på mig!

Lite bilder på mig!

Haha, nej det blev bara 2 bilder!

Lite olika bilder...!

// Elin!

Här kommer en bild bombfrån....

Thailand!
// Elin!

sova snart!

Ska sova snart eftersom att jag ska upp & springa i morgon. I morgon blir det inge stall, vet inte riktigt vad Carro ska göra med Felix men på torsdag ska hon hoppa med honom. Själv i morgon hoppas jag faktiskt att det blir skitväder, att det regnar för jag är så jekla sugen på att sitta i soffan under en mysig filt med en poppcornskål i knät.
Crazy girl! ;) Glöm inte att följa mig på Videofyme om ni har det! Men nu ska jag borsta tänderna & gå & lägga mig! // Elin!

Titta hennesblogg!

http://noviiz.blogg.se/

Svaren!

Hur känner du Julia Mattsson? HON OCH JAG ÄR TYP BÄSTISAR, VI BÖRJADE KÄNNA VARANDRA NÄR VI BÖRJADE PÅ KUNSKAPSSKOLAN! Är det kul att rida? JA SÅKLART ATT DET ÄR KUL ANNARS SKULLE JAG JU INTE GÖRA DET! Går du på någon sport? NEJ JAG GÅR INTE PÅ NÅGON SPORT, MEN JAG RIDER JU! Hur gammal är du? JAG ÄR 12 ÅR MEN FYLLER 13 I OKTOBER! Hur lång är du? JAG VET INTE, KANSKE NÅGOT RUNT 1,55 CM! Hur ser din drömkille ut? DET ÄR INTE UTSIDAN SOM RÄKNAS MEN ISÅFALL SKULLLEDET VARA SKOJJ OM HAN HADE MAGRUTOR, ELLER BARA SÅG UT SOM OMAR RUDBERG ;) Ögonförg? TYP BRUNGRÖNA. Favoritögon färg? BLÅA ELLER BRUNA. Singel/förhållande? SINGEL Vill du vara singel eller ha ett förhållande? HA ETT FÖRHÅLLANDE! Beskriv di´g själv med 3 ord! GANSKA, ROLIG, SNÄLL Kan du länka min blogg på din? SÅ KLART MEN I ETT ANNAT INLÄGG! =) Glass eller godis? GLASS, SÅKLART! Hur många hästar har du haft& hur många har du, om du har några? JUST NU HAR JAG INGEN HÄST MEN JAG RIDER EN HÄST SOM STÅR I STALLET DÄRJAG HADE MIN GAMMLA HÄST, OCH INNAN HENNE RED JAG EN HÄST SOM HETTE FILLE! Har du några husdjur? JAG HAR 3 KATTER, TITAN, YANET & SIDNY. SEN HAR JAG OCKSÅ 2 HÖNOR, BRITTA OCH KLARA. Familjemedlämmar? MINA 2 BRÖDER NILS OCH SEBASTIAN, MIN MAMMA MARIA, PAPPA STEFAN, LOSSAS PAPPA OCH LOSSAS MAMMA! Idol? ROLF-GÖRAN BEGNTSSON, THE FOOO,JUSTIN BIEBER, MEST DOM MEN MER OCKSÅ! Favoritpogram? SEX AND THE CITY, ICARLY OCH VICTORIUS TYP. Favritlåt? NÅGON AV JUSTIN BIEBERS ELLER AV THE FOOO! Har du någon kompis du verkligen litar på? 4ST, JACKIE, JULIA, ELINA OCH BENJI! <3 Gillar du 1D? DOM ÄR VELL OK Gillar du JB? HELT ÄLSKAR HONOM!!!!! Gillar du Zara Larsson? JAG GILLAR EN LÅT, UNCOVER! Gillar du Oscar Zia? ÄR INTE DET STÖRSTA FANET! Gillar du Eric Saade? JAG GJORDE DET MEN INTE LÄNGRE,MEN HAN SER IALLAFALL BRA UT! Gillar du Ulrik Munther? HAN ÄR VELL OK, HAR INTE RIKTIGT KOLL PÅ HONOM!
// Elin!

Lite bilder...

// Elin!

Lite egopics på mig & Julia!

Fina bilder eller?! ;)

Dom andra bilderna på Julia!

Bilder!

Här är några bilder från när jag & julia tog lite bilder, bilder på julia kommer senare!

Nu blir det att chilla!

Resten av dagen ska jag bara chilla, sitter just nu med min dator i mitt knä, tittar på Tv & äter ostkrokar, mys! Har varit i stallet & varit & sprungit. Stallet gick bra, jag hoppademed Felix, jag hoppade 90 cm, det är det högsta jag någonsin hoppat =D Klickar in senare här & läggerupp ett inlägg!
//Elin!

God morgon!

god morgon på er alla läsare! jag ska upp till stallet nu & hoppa! men jag klickar in mig senare !

godnatt

svaren kommer i morgon för atg nu ska jag duscha & sen sova föt ska upp i morgon & springa, menn ni får ha en godnatt! :-)

Frågestund!

Hallå frågestund på G! det är bara att fråga så snälla gör det, då blir jag superglad!
// Elin!

1 månad & 20 dagar kvar tills...

....skolan börjar..haha ville bara skriva det. Har vari lite dålig update på dom sista dagarna. Men asch då ;)
Men annars i dag har jag varit med Julia på Leksands sommarland., var kul...sen träffade vi Wille, Elloise, Lisa & Ebba, så vi hade skit roligt & Ebba hon är ju så hilma rolig & gullig. Men något riktigt badväder det var det inte kan jag lova, den sissta timmen började det typ regna, men dt gjorde inget!
Men jag måste berätta att jag & Julia ska starta en blogg, vi vet inte vad den kommer heta riktigt, men det som den kommer att handla om är så klar oss och våra liv som tånåringar, men vi kommer att bloggfrån blogg.se!
Asså jag vet detkommer upp lite werd bilder men aja ;) // Elin!

elinnilsson

Den här bloggen handlar om mitt liv mm. Om min häst och mina vänner!

RSS 2.0