Var dig själv!

Att vara sig själv kan vara lite svårt i bland, om det är en "känd" person som man säger att man inte tycker om, fast man är bara avensjuk. Då kan man säga att man inte gillar den personen, men man vill ha samma kläder som den, man försöker skriva ungifär om samma saker i inläggen på bloggen om man har en, man kan också göra massor med andra saker, men det var dom ända som jag kom på just nu, hehe! ;)
Alltid jag har vetat om Nellie Berntsson, hennes blogg & hennes sponsoner & sammarbeten så blir man såklar avensjuk, speciellt om man är en tjej i hennes ålder, som håller på med hästar & gillar kläder & sånt. Jag har alltid viljat vara henne & har villat ha allt som henne, men jag gillar henne & tycker att hon är fett ball & cool! Jag har ett tag försökt att blogga som henne men det går inte för jag lever inte samma liv som henne, fast jag vill det.
Men nu har jag bestämt mig för att jag ska blogga om mig själv & vad jag håller på med. Jag ska få min blogg att växa på mitt egna sätt, jag ska blogga riktigt & om roliga saker & sånt! Jag kommer att blogga som jag bloggar på mitt sätt eller vad man säger, skriva mina egna inlägg & planera dom nog, inte några tråkiga flams inlägg!
Här kommer jag bloggvärlden, ska bli värsta fitern! // Elin!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

elinnilsson

Den här bloggen handlar om mitt liv mm. Om min häst och mina vänner!

RSS 2.0