New In







Inte dom bästa bilderna kommer bättre i mon

Min outfit i dag var.....

....slitna jeans & ett vanligt bacis linne.





Hello

har precis varit i stallet, red ut på Felix, det gick bra han krånglade bara lite meb flr ingen ting...knäppa häst!

Stallet senare!

Ska till stallet senare. Ska rida ut få se om jag rider ned någon annan eller själv.

Chill dag!

Dagen har varit ganska chill, var ute & gick på morgonen runt älven. Sen åkte vi till morfar & fikade lite. Sen drog vi & handlade. Sen har jag bara varit hemma & chillat lite. Få se vad jag ska göra senare i kväll!

I morfars hus kan man hitta många sak...

Second hand

Lite bilder fån i dag när jag var på Emmaus, en secondhand affär! Haha titta skorna!

Outfit 6

Brun skinnjacka
Kofta
Svarta jeans
Bruna höstkängor Cara
Svart basic linne

Outfit 6

Outfit 5

Jeans jacka Carlings
Svarta jeans
Leopard skor
Leopard linne

Outfit 4

Louis Vitton väska
Tröja Vero Moda
Baggy byxa
Vita Converse

Outfit 3

Vita Convers
Billabong väska
Jeans jacka Carlings
Svart tröja med lite bling bling
Rosa & svart kjol
Svarta strumpbyxor

Outfit 2

Väska som min mormor har gjort
Höstkängor Cara
Tröja/cardigan Only
Jens Carlings

Outfit 1

Skinnjacka
Louis Vitton väska
Höst kängor Cara
Svarta strumpbyxor
Vit T-shirt
Jeans kjol

Bilder på G!

Kommer bilder på några höst outfits!

Hello

Ska & handla lite på en second hand affär, första gången. Vi får se vad jag hittar för något!

Drar till Julia

Ska till Julia nu, ska hämta upp Elina också, så ska vi sova där! KUL!!!

Satalet snart!

Ska bara byta om sen cyklar jag upp tillstallet för att träna får Åsa!
//Elin!

Sprungit!

Har varit ute & sprungit! Skönt...!

Outfit!

Konstogt!

Det känns konstig...i morgon börjar alla skolan typ....men inte jag. Vi är lediga tills på onsdag. Tänk jag börjar 7an! Men alla skriver på FB "skola i morgon!" , "Ska gå & lägga mig, skola i morgon!", "Inge mer sovmorgon..." Medans man själv har sommarlov fortfarande, man bah "jaha....vad ska jag göra nu då...??" Men aja ska bli lite skönt att börja skolan på onsdag, men då går vi bara fån 13.00-15.00, typ "informationsdag" Sen på torsdag & fredag så har vi hemstuder, så man har ju typ lite ledig den hära veckan också men nästa vecka, då börjar skolan på riktigt, blir sköönt! Den här terminen så ska jag göra mitt alldra bästa, verkligen, JAG SKA HA BRA BETYG!!!!!!
//Elin!

sova snart!

Ska gå & sova snart. Dagen har varit chill, har varit på Romme i dag men inte hela dagen. Har varit i stallet, red ut med Märta, var mysigt men regnade lite....Men sen har jag sprungit, det är så skönt! I morgon så kommer Julia, sen ska vi till Grönan, kul! Men god natt!
//Elin!

Morgon!

Go Morgon! Är lite trött. Ska till Romme lite senare, i dag blir det högre klasser, vilket blir roligt! Senare i kväll blir det chill!

Ganska trött...;)

Halloj, har u varit på Romme sen i torsdags, men i morgon blire sissta dagen. I går tills i dag så sov jag, Märta & Linn på Romme i tält & några andra i ett annat. Var nice, men den det regnade & blåste på natten & vi var inte så duktiga att sätta upp tältet....men det gick! Haha. I dag har det varit kul när, är med Märta & Minna där mest, haha, Minna är så skojj & såå rolig. Men jag åkte hem typ vid 1, men det var då dom lite högre klasserna började. Men Terese Jons, superdiktig, hon kom 3a i 1.30, men den som van var John Hickey (eller hur det stavas?) Men det var bara några hundradelars sekunder imellan dom. Men i morgon så är det 1.20, 1.30 & 1.40. Men jag vet inte om det också är 1.10, vet inte riktigt...? ;) Men har det gött nu!
//Elin!

Hjesan svejsan!

Jag var inte ute & gick, jag åkte & åt på Sebylla, hihi! ;) Men åkte sen hem till morfar & gick ut med honom. Har städat mitt rum i dag, & jag blev sååååå glad, jag hittade mitt favvorit nagelack, det är såå snyggt tycke jag! jajajajajajaja. hade bara lust att skriva det där! haha. Men har ju sovit oss Julia i 3 nätter tror jag...???men i alla fall så har jag ju inte bloggat. Men vi har inte gjort något speciellt. Men i morgon ska jag inte göra något speciellt tror jag, kanske rida Felix, frågade precis Carro. Men annars inget! Sen på Onsdag ska jag kanske till Grönan, Julia följer troligtvis med. Sen från torsdag till söndag blir det att spändera dagarna på romme, det är rommehoppet, skojj!!!!!!!!!! Jag, Märta, Minna & Lisa ska gå & sälja lotter, jag tror att det bara är vi som ska det! Men kanske kommer en update senare!
//Elin!

Ut & gå!

Hejjhopp, har inte bloggat på typ tre dagar! Sorry för det. Men kommer ett inlägg senare, för jag ska ut & gå nu!

Stallet snart!

Ska snart upp till stallet, rider ut med Emma. Hoppas att det inte kommer något regn innan! Men jag vaknade för en stund sedan, kankse tar en macka så jag inte blir så hungrig, men måste dra nu!

Regn!!!!!!!

Jaha....vad ska jag göra nu då? Har tråkigt, har varit uppe i stallet, var ute & gick med Felix, med det regnade som satan asså! Men ska äta kladdkaka med grädde snart, mums...! Men aja. I morgon vet jag inte vad jag ska göra? Kanske vara med någon!
Men ni borde titta in på min kompis blogg! http://fames.se/eveliinasistonen/ //Elin!

Sååååååååå sjuuuukt bra träningi dag!

Hej, på er, bloggade inte i går, men jag gjorde nada! Men i dag har jag inte gjort så mycket under dagen, men kl 19.00 så tränade jag hoppning för Åsa, hon är superbra! Jag hoppade 1 meter, jag är supernöjd, verkligen bästa hoppträningen, asså seriöst! så sjuuukt glad! =) =) Felix var superduktig, hade farten från början, men det går så mycket bättre att rida med sporrar, men ska sova. Men i morgon så ska jag var med Julia, ska först gå ut med morfar kl 12, sen tar jag bussen till kupolen, ska vara där med Julia. Hon ska shoppa lite, jag också inte så mycket, kanske köpa väskan jag vill ha, den är sjukt snygg! Men ska bara titta på Sex and the City Instagram & sen sova!
//Elin!

God natt!

Ska snart sova, är trött....Men i dag har ju varit på kupolen & handlat 2 par skor & ett par byxor. I morgon ska jag upp runt 8-9 & springa, sen blir det lite mer träning. Sak bli smalare, lite...sen vill jag få bättre kondition, så ska i alla fall springa dom dagarna som jag inte rider & några dagar som jag rider. Sen i morgon så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men sov gott nu! //Elin!

New in!

Skorna: scorett
Byxor: Lindex

Springa

Ska ut & springa nu!

Tråkigt...

Har tråkigt.....blääää vad tråkigt, ska gå & lägga mig snart...typ... Nej men i morgon bitti ska jag ut & springa!
Men annars har jag ju varit i stallet & ridigt Felix! Det gick ganska bra, tränade på att böja honom & lite sånt. Träna även ganska mycket i galopp.

Tittar på film!

Tittar på LOL, kan se den hur många gånger som helst sååååå bra!

Outfit!

Min outfit
Jeans shorts: Denim
Tröja: Lindex
!

Klockan tidigt!

Sätter klockan på 8 för att gå upp & springa & sen åker jag upp till stallet, rider nog bara dressyr eller markarbete! Få se om han är lika jobbig i morgon som han var i tisdag!!?

Make up

Hejsan på er, tänkte att jag skulle lägga upp lite make up bilder i bland, det blir väl lite skoj! Så här kommer dom första & det är samma sminkning på alla bilderna!

Magdans!

Hej på er. Hoppas ni är vakna! Siter & videochattar med Julia. Annars gör jag inget speciellt. Men en sak som jag gjorde för en stund sen var att titta på ett videoklipp där det var en tjej som dansade magdans, hon var duktig, men det var så att man kunde "lära sig lite", så nu ska jag träna på det minst 3 gånger i veckan för då får jag fin mage! ;) https://www.youtube.com/watch?v=DKE11d9SoUQ&list=HL1375479468 Hon som jag tittar på när jag tränar! =)
//Elin!

trött...

är trött, guud. Dagen ha varit bra, varit på stan i 3 timmar men har ätit en stor glass i dag, mums...Åt för en liten stund sen, tacos. Ska smälta maten lite nu sen så ska jag nog ut & springa, sköönt, sen när man kommer hem kan man ta en skön dusch & känna sig nöjd!
//Elin!

God natt på er!

Ska snart gå & sova, skriver bara det är inlägget sen sova! Imorgon ska jag vara med Ronja, var riktigt länge sen jag var med henne, senast på nyår. Det känns som jag dumpade våran venskap på grund av att jag bytte skola! Är ledsen för det, men vi kan ju vara med varran efter skolan & så. Sen har jag missförstått henne & folk har sagt saker om henne till mig... men, men ska bli superkul att vara med henne. Men nu ska jag sova så att jag blir pigg tills i morgon!
Gammal bild påoss två! <3 //Elin!

Äta snart!

Har varit i stallet & varit & handlat! Det gick lite sådär när jag red för Felix är såååå jekla jobbig! Han ska hålla på att krongla!
Men nu ska jag äta, kommer ett inlägg senare!

Stallet!

Ska till stallet nu & skritta ut Felix, det blir en baracka tur så vi kör med mysbyxer!

God morgon!

god morgon, dagen börjar med lite chill, sen vid typ 2 så ska jag kanske till Morfar, eller så får min bror göra det. Sen ska jag upp till stallet & rida, jag tror att jag bara rider ut en bit, eftersom jag red på banan när jag red sisst.
//Elin!

elinnilsson

Den här bloggen handlar om mitt liv mm. Om min häst och mina vänner!

RSS 2.0